Werkwijze Poorttaal

Op deze site vindt u verschillende trainingen. Zoekt u een training op maat, dan is ook een combinatie van onderwerpen uit de trainingen mogelijk.

Als u zich hebt aangemeld voor een training, maken we een afspraak voor een kennismaking. Tijdens deze ontmoeting bespreken we uw leerwensen en geven wij een toelichting op ons aanbod.

Op basis van de uitkomsten van dit gesprek, stellen we een lesprogramma op. Eigen teksten en cases uit de organisatie zijn daarbij (meer dan) welkom en doen dienst als oefenmateriaal. Hoe meer de eigen werkpraktijk centraal staat, hoe beter voor het leereffect.

Wat betreft groepsgrootte streeft Poorttaal naar maximaal 8 deelnemers. De trainingen worden afgesloten met een evaluatie. Na afloop ontvangen de deelnemers een certificaat.

Specifieke leerwensen

Tijdens de kennismaking bespreken we welke aanpak het beste voor u werkt. Bent u op zoek naar een training of hebt u meer behoefte aan een coaching op de werkvloer? Soms leiden gesprekken tot nieuwe en specifieke leerwensen. Zo heeft Poorttaal ervaring in trainingen met als onderwerp:

  • Koppen maken
  • Toegankelijk schrijven (taakgericht, op B1-niveau)
  • Schrijven voor interne kennissystemen

Meer informatie

Meld u aan voor kennismakingsgesprek en ervaar welke aanpak u het beste past. Neem vrijblijvend contact op, bel 024 – 322 02 95 of mail naar info@poorttaal.nl.