Schrijven

Leer heldere en aantrekkelijke teksten te schrijven, voor elk medium en publiek. Spreek je doelgroep aan met een vlammend betoog, messcherpe verkoopteksten of toegankelijke content. Poorttaal biedt verschillende schrijftrainingen, van Schrijven voor het web tot Creatief schrijven.

GEP17042_website_beelden-760x400px2

Schrijven voor het web

De training Schrijven voor het web is een inleiding in het schrijven van teksten voor online media. De deelnemers leren teksten te schrijven die aansluiten op het leesgedrag op sites en op verschillende beeldschermen.

GEP17042_website_beelden-760x400px4

Conversiegericht schrijven

Als organisatie wilt u online lezers niet alleen informeren, maar ook bewegen tot actie. Denk aan het aanvragen van informatie, het inschrijven op een nieuwsbrief, het downloaden van een catalogus of het kopen van een product.

GEP17042_website_beelden-760x400px6

Commercieel en creatief schrijven

Commerciële teksten spelen in op de wensen en belangen van de lezer. Leer begrijpelijke en aantrekkelijke teksten te schrijven.  Pas creatieve technieken toe voor teksten met overtuigingskracht.

GEP17042_website_beelden-760x400px3

Masterclass webschrijven

De masterclass is geschikt voor deelnemers die ervaring hebben met schrijven voor het web en die hun vaardigheden willen bijspijkeren. U leert heldere en aantrekkelijke content te creëren, afgestemd op uw doelgroep.

GEP17042_website_beelden-760x400px8

Schriftelijk rapporteren

Zakelijke teksten vragen een sterke focus op de inhoud, zonder de lezer uit het oog te verliezen. Helder en aantrekkelijk geschreven, bondig én met gezag. Neem de regie over uw stukken, leer effectief schriftelijk rapporteren.

GEP17042_website_beelden-760x400px5

SEO copywriting

Hoe bereikt uw website een hoge score op de resultatenpagina’s van zoekmachines? In de cursus leert u pagina’s te optimaliseren zodat uw content beter vindbaar is voor zoekmachines als Google.