Over Poorttaal

Poorttaal is een trainingsbureau dat gespecialiseerd is in (online) schrijven en communicatie. Het bureau ontwikkelt en verzorgt maatwerk-trainingen voor professionals in organisaties. De trainingen vinden incompany plaats of op nader af te spreken locaties. Daarnaast geeft Poorttaal communicatieadviezen aan organisaties.

Bij Poorttaal staat plezier in het geven van trainingen voorop. Initiatiefnemer is Geert Poort, ervaren trainer en adviseur in (online) communicatie. “Aan elke training gaan enkele cruciale vragen vooraf: wat wil de organisatie met de training bereiken en wat willen deelnemers precies kennen en kunnen? Voor mij de boeiende uitdaging om de leerdoelen te vertalen in aansprekende en resultaatgerichte lesprogramma’s.”

Poorttaal hecht aan een hoge kwaliteit van trainingen, zowel qua inhoud als didactiek. Een hoog leerrendement is leidend. Vanaf het begin van elk leertraject tot de afronding wordt de vinger aan de pols gehouden. Zie ook werkwijze.

Geert heeft een rijke staat van dienst in het ontwikkelen en geven van trainingen. Voor overheden, non-profit instellingen en bedrijven. Voor gemeentes provincies, ministeries, verzekeraars, banken, uitgeverijen, opleidingen, en meer. Hij is erkend docent bij het CRKBO.

Over de bedrijfsnaam: poorttaal verwijst niet alleen naar de taal van Poort, u kunt er ook de poort naar taal in lezen, terwijl de naam klinkt als ‘portal’: toegangspoort naar internet.

Geert is mede-auteur van het Handboek Online Redactie. Onmisbaar gereedschap voor de content- en communicatiespecialist. Uitgeverij: Van Duuren Management, 380 pagina’s, € 37,99, ISBN 9789089656841.

Handboek Online Redactie is de geactualiseerde en uitgebreide opvolger van de bestseller Handboek Webredactie (meer dan 9.000 verkochte exemplaren).